Thee Recepten Boek Tea is Sexy; verleidende foto's en heerlijke thee

Thee Recepten Boek Tea is Sexy; verleidende foto's en heerlijke thee

Thee Recepten Boek Tea is Sexy

Thee is gezond en biedt een gevarieerd aanbod aan smaken. Het is wereldwijd na water het meest genuttigde drankje! In het nieuwe boek “Tea is Sexy” door Instagramfenomeen en theesommelier Ken Calander (@teacoach) deelt Ken zijn passie voor thee.

Tea is sexy zit vol pagina’s met tips voor het perfecte kopje thee. Voor ieder die verkoeling zoekt tijdens de zwoele zomerse dagen deelt Ken recepten van de heerlijkste ijstheeën en thee-cocktails. Aanschouw een overvloed aan matcha informatie en recepten voor bijzondere drankjes en gerechten die niet alleen je mond en maag vertroetelen, maar heel je lichaam. Tea is Sexy staat vol heerlijks, leervols, maar ook verleidende foto’s van theeminnende BV’s, waaronder Sandrine Van Handenhoven, Griet Vanhees, Kaat Bollen, Véronique De Kock, Anthony Kumpen, Lesley-Anne Poppe en haar man, en Kürt Rogiers.

In een van zijn favoriete hoofdstukken over het merk JOAN van producent Tea by Me legt Ken uit hoe je je eigen thee kunt kweken. JOAN Tea By Me is een Nederlandse theeproducent met eigen theeplantage in Zundert waar Johan Jansen, Anne Adams en Dionne Oomen samenwerken aan heerlijke en duurzame thee.

Net als de theeplanten en thee van Tea By Me kun je het boek Tea is sexy kopen bij De Theespecialist. Fantastisch als cadeau voor iedereen met passie voor thee. Voor Moederdag, verjaardag of zomaar, maak iemand blij met dit schitterende boek!

 

Tips van De Theespecialist
 1. Zundert Tea Piramides Sleevebox
  Zundert Tea Piramides Sleevebox
  Speciale prijs € 4,64 Normale prijs € 6,19
 2. Health Tea Piramides Lovezakje
  Health Tea Piramides Lovezakje
  Speciale prijs € 3,86 Normale prijs € 5,15
 3. Anne tea van JOAN
  Anne's Tea in blokzakje
  Speciale prijs € 2,96 Normale prijs € 3,95