SomeTea
Groene theekristallen China Jasmin

Soort thee

Groene thee

Inhoud

10 theekristallen

  • Snelle levering
Met deze theekristallen ervaar je zeker het “wauw effect” wanneer je de theebol in je theepot uiteen ziet vallen. Dát noemen wij theebeleving!

Op zoek naar een WAUWMOMENT? 

Met deze theekristallen ervaar je zeker het “wauweffect” wanneer je de theebol in je theepot uiteen ziet vallen. Dát noemen wij theebeleving! 

China Jasmin is een groene thee waar jasmijnbloesem aan toegevoegd wordt. Drakenparels, zilvernaalden, groene/witte theebladeren met een vleugje Nederlandse honing zorgen voor een infusie aan oosterse smaken.  

 Dankzij de groene thee van gecertificeerd biologische teelt en de honing van A-klasse zorgt dit voor een heerlijke zachte smaak. Een thee voor de echte groene thee liefhebber. Subtiel, geurig maar zacht. Perfect voor ieder moment van de dag. 

De gekristalliseerde theebolletjes worden met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van honing, verse theebladeren en een vruchtenmix. Door het kristalliseren blijven de theebladeren vers. Met een bolletje theekristal kan zowel een kop als een pot thee gezet worden.

Zetadvies
Aantal gram: 10 theekristallen
Theezet temperatuur: 80-100°c
Zettijd: 2-4 minuten
Meer informatie
Merk: SomeTea
Art. nr.: ST02
Productnaam: Groene theekristallen China Jasmin
Soort thee: Groene thee
Ingrediënten: Groene thee China Jasmine, Pai Mu Tan, China Jasmin Silverneedle, China Jasmine Dragon Pearls, honing. Gecertificeerd biologisch.
Fairtrade: Nee
Biologisch: Ja
Land van herkomst: China, Nederland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan