Badkruiden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Badkruiden van de Theespecialist? Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken? Meer dan je denkt. Kijkend naar het assortiment is het antwoord snel gegeven. De badkruiden in ons assortiment zijn namelijk gebaseerd op thee. De gelijkenissen gaan echter verder dan dat. Thee wordt namelijk geassocieerd met rust, kalmte, genieten en ontspannen. Daarom zijn badkruiden met thee de perfecte combinatie voor jouw ideale verwenmomentje in bad.

Badkruiden met thee

Lichaam en geest komen geheel tot rust met deze heerlijke extracten die alle zintuigen activeren. Heb je een drukke dag gehad? Heb je even een moment voor jezelf nodig? Of wil je gewoon even lekker ongedwongen genieten van een heerlijk warm bad? Maak dan kennis met de heerlijke badkruiden met thee van de Theespecialist.

In het assortiment vind je bijvoorbeeld thee badkruiden die worden aangeboden in een theezakje. De presentatiewijze mag er zijn en bovendien draagt dit bij aan de ultieme ervaring van baden met thee. Het theezakje dobbert lekker rond in het bad en geeft een heerlijke geur af. Wil je meer aroma? Dompel het zakje dan onder of knijp er voorzichtig in. Je kunt jezelf er ook heerlijk mee insmeren. Op en top genieten dus, op een natuurlijke manier.