Teaposy
Dream

Soort thee

Witte thee

  • Snelle levering
De Teaposy Dream kadoset is een compleet cadeau voor de echte theeliefhebber. De set bestaat uit een handgeblazen glazen Daydream theepot (700 ml), de Light My Fire theewarmer en een verzameling van zes elegante Teaposy theebloemen.

De Teaposy Dream cadeauset is een compleet cadeau voor de echte theeliefhebber. De set bestaat uit een handgeblazen glazen Daydream theepot (700 ml), de Light My Fire theewarmer en een verzameling van zes elegante Teaposy theebloemen:

  • Teaposy Heart of Love,
  • Teaposy Falling Water,
  • Teaposy Butterfly,
  • Teaposy Calendula,
  • Teaposy Lady Fairy,
  • Teaposy Red Song.

Dankzij zijn transparantie is dit cadeau niet alleen een plezier vanwege de heerlijke subtiele smaak, maar ook een genot voor de ogen. Plaats een theebloem in de theepot, schenk er heet water bij van 80°C en geniet terwijl de theebloem ontvouwd.

De theebloemen zijn gemaakt van witte silverneedle thee, een van de meest exclusieve en bijzondere soorten thee. Gecombineerd met de bloemen geven de theebloemen een subtiele en licht zoete smaak waar je uren van kunt genieten door het theewater aan te blijven vullen.

Het glaswerk is gemaakt van hitte resistente borosilicaatglas, bestaande uit 20% gerecycled materiaal.

Zetadvies
Aantal ML: 700 ml
Theezet temperatuur: 80°C
Plaats een theebloem in de theepot, schenk er heet water bij van 80°C en geniet terwijl de theebloem ontvouwd.
Meer informatie
Merk: Teaposy
Art. nr.: TE04
Productnaam: Dream
Soort thee: Witte thee
Fairtrade: Nee
Biologisch: Nee
Land van herkomst: China
GTIN-12 nummer: 858218001308
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan