English Tea Shop Nederland

English Tea Shop

English Tea Shop is een populair theemerk uit het Verenigd Koninkrijk. Het merk heeft razendsnel naam gemaakt in Nederland. De vrolijke doosjes en de heerlijke organische thee passen perfect bij de boodschap van de producent: your tea loving community. Dit merk hecht grote waarde aan biologische producten en fairtrade. Kortom: heerlijke, eerlijke en gezonde thee voor een breed publiek.

 

English Tea Shop logo

 

Over de producent

Verfrissende, verkwikkende, robuuste of kalmerende thee, onze liefde voor thee laat alles wat we doen doordringen: van het mengen in onze eigen fabriek in Sri Lanka, helemaal tot aan je vers gezette kopje. Maar thee is veel meer dan dat. Wij geven om iedereen in onze supply chain. Van pickers, verpakkers, mixers tot drinkers. Kleine plantages, biologisch, fairtrade en duurzaam zijn woorden die bij de organisatie passen. Niet alleen voor de impact die ze hebben op het bedrijf, maar ook voor de komende generaties.

De smaken van English Tea Shop

Hou je van fruitig of fris? Of liever iets om je op te peppen of te relaxen? Proef de klassiekers (zoal de Engelse ontbijtthee die behoort tot de beste theemerken ter wereld). Of laat je opvrolijken door de Chocolate Super Berry Burst. Het brede aanbod van vrolijke theeen biedt voor ieder wat wils. De thee komt met liefde van Sri Lanka naar je toe. Thee. Liefdevol. Zorg.

Het belang van thee

Sinds 2010 koopt English Tea Shop de beste thee van de beste boerderijen ter wereld in. Het team van experts combineert de thee in de eigen fabriek om precies de juiste balans van lekkere smaken te creëren. Daarna wordt de thee met de hand verpakt en in slecht enkele klikken bij je thuis geleverd. Van plantage naar theekopje… 

Bij English Tea Shop werkt men nauw samen in de waardeketen om van onze planeet een betere plek te maken. Ecologisch veilig als economisch welvarend voor de komende generaties, dat staat hoog in het vaandel. Door te kiezen voor een biologisch productieprices, heeft dit merk directe en langdurige relaties met hun boeren opgebouwd. Het heeft hen ook in staat gesteld een positieve impact op hun leven te hebben door premiumprijzen te betalen, langetermijncontracten en training aan te bieden en bij te dragen aan biologische certificering en apparatuurkosten.

Duurzaamheid

'Duurzaam' is een kernwaarde voor English Tea Shop. De organisatie beschikt over de certificeringen van de Soil Association, Fairtrade International, diverse Control Union-certificeringen en de verschillende andere kwaliteitsmanagementsystemen.

De certificeringen zijn het resultaat van een filosofie die English Tea Shop zeer belangrijk acht. De theeën en ingrediënten komen van kleine boeren in beperkte hoeveelheden, geteeld zonder chemische meststoffen of pesticiden. Deze boeren krijgen een extra vergoeding bovenop de reguliere faitrade-prijs., zodat zij zich volledig kunnen richten op duurzame productie.

 

English Tea Shop Nederland

 

De medewerker centraal

English Tea Shop zet zich bovendien in om het leven van haar medewerkers te verbeteren. Ze noemen het; "Love Care Change". In de fabriek in Sri Lanka zijn interne trainingsprogramma's om het leven van onze medewerkers te verbeteren. De onderwerpen variëren van Engels, informatietechnologie tot verschillende persoonlijkheids- en attitudetraining en praktisch belangrijke onderwerpen. Ook wordt de lokale gemeenschap ondersteund.

English Tea Shop thee bestellen

De Theespecialist is het officiële verkooppunt van het merk English Tea Shop in Nederland. Wil je deze heerlijke thee bestellen of cadeau geven? Bij De Theespecialist ben je aan het juiste adres. Bestel de thee online of kom het halen op onze vestiging in Eindhoven. Wil je tips over welke smaak het beste bij je past? Neem dan even contact met ons op.

 

Bekijk het volledige assortiment van English Tea Shop