Over De Theespecialist

Over ons

De Theespecialist is opgericht door Han van den Broek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche wilde hij iets nieuws. De keuze was snel gemaakt. Hij wilde zijn passie voor thee delen met anderen.

De wereld kent vele heerlijke theesoorten. De Theespecialist is er voor de echte fijnproever. Daarom worden al onze thee artikelen zorgvuldig geselecteerd door Han. Hij heeft hier een zeer goede kijk op en bovendien is hij gecertificeerd thee sommelier. Dit maakt dat hij uitstekend kan beoordelen of een thee voldoet aan zijn hoge kwaliteitseisen en perfecte smaak.

Onze kernwaarden

Speciaal geselecteerd
Al onze thee artikelen zijn uitgebreid beoordeeld en speciaal geselecteerd door onze thee sommelier Han van den Broek.

Tevredenheid
Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag. Onverhoopt niet tevreden? Neem contact met ons op en wij komen graag met u tot een oplossing.

Snel in huis
De Theespecialist zorgt voor een snelle afhandeling van je bestelling. Door een intensieve samenwerking met de beste bezorgdiensten heb je je aankoop snel in huis.

Eerlijk geprijsd
Je wilt niet te veel betalen voor je thee toch? Daarom zorgen wij ervoor dat we eerlijke, lage prijzen hanteren. Zo weet je dat je je favoriete thee artikelen eerlijk geprijsd in huis haalt.

Biologisch en fairtrade
Alle artikelen die in Nederland worden verkocht voldoen aan de hoge eisen van de Voedsel & Waren Autoriteit. Bovendien voert De Theespecialist die aan de normen voor biologische en fairtrade productie en verkoop voldoen.

Voor ieder wat wils
De Theespecialist is er voor iedereen. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor het lekkerste kopje thee. Thee is ook een uitstekend cadeau. Bekijk onze cadeausets of stel zelf iets samen. We denken graag mee met jouw wensen.