Thee kadosets kopen

Thee kadosets

Thee kadoset kopen? Of je nu jezelf of iemand anders wilt verrassen, De Theespecialist heeft vele leuke kadosets.

Thee kadoset op maat vinden

Een thee kadoset is een uniek kado voor de echte liefhebbers van thee. Hierdoor maakt de ontvanger op een leuke manier kennis met heerlijke theesoorten, op een leuke manier verpakt. Bij De Theespecialist vind je allerlei leuke thee kadosets.

Thee drinken is een moment om te genieten en daarbij horen bijpassende thee attributen. Zo hebben we een enkele theekisten, gevuld met theezakjes. Dit is een mooi kado met heerlijke theesmaken en een prachtige theekist die thuis als opbergbox gebruikt kan gaan worden.

Thee kadosets zijn er al vanaf € 7,50. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Er zijn kant-en-klare kadosets verkrijgbaar van verschillende merken. Afhankelijk van de grootte en de samenstelling van de set bestaat de inhoud uit een selectie theezakjes, theebloemen of losse thee en stijlvolle thee benodigdheden zoals theeglazen, een theepot of andere bijpassende artikelen. Het geheel wordt aangeboden in een mooie kadoverpakking of een opbergbox met hoge bewaarfactor, zoals een theekist of -blik. 

Thee kado zelf samenstellen

Thee kado zelf samenstellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een geschenkset samen te stellen. De webshop staat boordevol heerlijke theesmaken van verschillende zorgvuldig geselecteerde merken. Door zelf een pakket samen te stellen kun je het cadeau helemaal laten aansluiten bij de wensen van de persoon die het kado gaat krijgen. Zowel qua smaak of merk en wellicht heeft hij/zij ook een voorkeur voor losse thee, theebloemen of theezakjes. Om het geheel te completeren kan worden gekozen voor het toevoegen van theeglazen, een leuke theepot of theefilters.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een leuk kado? Neem dan contact met ons op en we helpen graag met het maken van een mooi presentje, vanzelfsprekend passend binnen het budget en rekening houdend met de wensen of specifieke voorkeuren.