Theebloemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Medley Noir
  Medley Noir
  € 14,00
 2. Red Song
  Red Song
  € 2,50
 3. Medley
  Medley
  € 14,00
 4. Lady Fairy
  Lady Fairy
  € 2,50
 5. Heart of Love
  Heart of Love
  € 2,50
 6. Falling Water
  Falling Water
  € 2,50
 7. Calendula
  Calendula
  € 2,50
 8. Butterfly
  Butterfly
  € 2,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Theebloemen zijn een genot voor de zintuigen. Ze maken van de theepot of het theeglas tot een waar en natuurlijk kunstwerk, de geur is heerlijk en de smaak van de theebloem komt perfect tot zijn recht in het warme water. Genieten van thee krijgt echt een nieuwe dimensie als je kiest voor de theebloem. 

Theebloemen worden vaak los aangeboden in de webshop. Dit geeft je de mogelijkheid om heel gericht te kiezen voor de smaak die het best past bij je wensen. Het leuke van theebloemen is dat er verschillende aroma’s de revue passeren in je thee (en dus ook in je mond). Een feestje voor je smaakpapillen dus.

Theebloemen, voor alle zintuigen

Door als een echte theesommelier te werk te gaan geniet je optimaal. Dat begint al bij het zetadvies. Door dit nauwgezet te volgen zet je veruit de belangrijkste stap. Na het opschenken is het ook belangrijk om eerst even te ruiken alvorens een slok te nemen. Dit komt de smaaksensatie absoluut ten goede. Laat de thee even door de mond gaan, voordat je het doorslikt. Hoe beter je de tips opvolgt, hoe beter je de smaken zult herkennen die worden beschreven in de productomschrijving.

Theebloemen zijn een lust voor het oog en daarom ook heel populair bij speciale gelegenheden. Het is een gegarandeerd succes bij een high tea (die je zelf kunt organiseren), een theemomentje met vriend(inn)en of gewoon een momentje voor jezelf. Het is ook een aanrader om als cadeau te geven. Geef eens iets anders dan een bos bloemen…

Wat de gelegenheid ook is, theebloemen geven letterlijk en figuurlijk kleur aan jouw genietmoment. Een populair merk dat echt gespecialiseerd is in het creëren van hoogwaardige theebloemen is Teaposy. Het is onder meer verkrijgbaar met zwarte en witte thee en met een grote diversiteit aan bloemen, waaronder roos, anjer, lelie, jasmijn, calendula en amarant.