Losse thee

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-41 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwarte thee Darjeeling
  Zwarte thee Darjeeling
  Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 12,15
 2. Maté thee Munt-citroen
  Maté thee Munt-citroen
  € 8,55
 3. Groene thee Gyokuro
  Groene thee Gyokuro
  € 25,35
 4. Groene thee Matcha
  Groene thee Matcha
  € 19,40
 5. Zwarte thee Lapsang Souchong
  Zwarte thee Lapsang Souchong
  € 11,25
 6. Groene thee Citrus
  Groene thee Citrus
  € 8,85
 7. Groene thee Rode vruchten
  Groene thee Rode vruchten
  € 8,70
 8. Groene thee Lychee-kokos
  Groene thee Lychee-kokos
  € 8,70
 9. Groene thee Munt
  Groene thee Munt
  € 8,85
 10. Prestige witte thee Oranjebloesem
  Prestige witte thee Oranjebloesem
  € 16,80
 11. Prestige groene thee
  Prestige groene thee
  € 16,80
 12. Prestige groene thee Citrus
  Prestige groene thee Citrus
  € 16,35
 13. Groene thee Pitaja
  Groene thee Pitaja
  € 8,55
 14. Groene thee Earl Grey
  Groene thee Earl Grey
  € 8,95
 15. Groene thee
  Groene thee
  € 6,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-41 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Losse thee is heel populair onder de wat meer ervaren theedrinkers. De meeste mensen maken namelijk kennis met thee door het gebruik van theezakjes. Wil je meer vrijheid om jouw favoriete thee te maken en eventueel extra ingrediënten te kunnen toevoegen dan is losse thee absoluut een uitkomst.

De Theespecialist heeft deze twee zetmethodes (losse thee en theezakjes) gesplitst in de webshop. Hierdoor krijg je snel een perfect overzicht van de theemerken en theesoorten binnen jouw gewenste zetmethode. In de linker kolom zijn uitgebreide filtermogelijkheden te vinden die je helpen om gericht te zoeken. Tip: bekijk eerst even alle filters voordat je gaat kiezen. Wellicht kom je zo op ideeën voor merken, soorten of smaken die je nog niet kent en eens wilt proberen.

Bij de filter Soort Thee vind je een overzicht van de bekende en populaire theesoorten, waaronder de veel gedronken groene theeën, maar ook soorten die snel in opkomst zijn zoals matcha thee. Ga je voor volle, warme smaken dan kies je voor zwarte thee. Houd je meer van lichte smaken dan is witte thee een echte aanrader. Dit is bovendien thee die ontzettend gezond is en handig als je wilt lijnen.

Speciaal geselecteerd door theesommelier Han

De Theespecialist is een initiatief van Han van den Broek, gecertificeerd theesommelier. Alle merken zijn persoonlijk door Han getest en gekozen. Je mag er dus op vertrouwen dat alleen de beste merken in de webshop worden gepresenteerd. Ook wij zijn echte theeliefhebbers…

‘Thee komt uit China’, dat is het eerste land waar je aan denkt bij thee. Enerzijds terecht, anderzijds wat kort door de bocht. Er bestaan namelijk nog tal van andere landen die hoogwaardige thee produceren. Aziatische landen zoals Japan en Sri Lanka zijn bekende toppers, maar ook in andere werelddelen is vruchtbare grond te vinden. Denk aan Zuid-Afrika en zelfs ons eigen kikkerlandje Nederland heeft een ontzettend leuk theemerk.

Vind je het belangrijk dat je producten in huis hebt die fairtrade en/of biologisch zijn geproduceerd? Ook hierop kun je filteren. Tot slot ook op prijs natuurlijk, zodat je met een minimum en een maximum bedrag kunt aangeven in welke prijsrange jouw gewenste theeproducten zich mogen bevinden. Geniet van je zoektocht naar de lekkerste artikelen in onze webshop en natuurlijk van het genieten van deze gezonde, heerlijke warme drank die je 365 dagen per jaar kunt drinken.