Touch the Ground

Touch the Ground

Purity Flame

Purity Flame

Shoti Maa Elements
Emotional Detox

Soort thee

Kruidenthee

Inhoud

16 theezakjes

  • Snelle levering
Shoti Maa Elements Emotional Detox is een ayurvedische thee op basis van biologische kruiden, bloemen en specerijen met zoete Hibiscus en Munt als belangrijkste ingrediënten en richt zich op het element ‘Water’.
‘Emotional Detox’ is een ayurvedische thee op basis van biologische kruiden, bloemen en specerijen met zoete Hibiscus en Munt als belangrijkste ingrediënten. ‘Emotional Detox’ ondersteunt en houdt het element ‘Water’ in balans. Het element dat verbonden is met je emotionele flow. Drink deze geweldige thee als je je emoties even niet meer de baas bent of emotioneel niet jezelf bent; of simpelweg wilt genieten van een bijzonder samengestelde, heerlijke thee.
Zetadvies
Theezet temperatuur: 95-100°c
Zettijd: 4-5 minuten
Meer informatie
Merk: Shoti Maa Elements
Art. nr.: 3122-07
Productnaam: Emotional Detox
Soort thee: Kruidenthee
Ingrediënten: Hibiscus*(33%), zoethout*(24%), pepermunt*(14%), basilicum*, braamblad*, gember*, brandnetel*, zwarte peper*, kardamom*, kaneel*, kruidnagel*. * = biologisch. "bevat zoethout - mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden."
Fairtrade: Nee
Biologisch: Ja
EAN nummer: 8717853491528
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan