Theezakjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hari Tea Green Tea & Flowers
  Forget me Not
  Slechts € 4,72
 2. Buddha Box
  Buddha Box
  Slechts € 5,27
 3. Inner Flow
  Inner Flow
  Slechts € 4,72
 4. In Harmony
  In Harmony
  Slechts € 4,72
 5. Face the Moment
  Face the Moment
  Slechts € 4,72
 6. Lightness
  Lightness
  Slechts € 4,72
 7. Mystery of Desire
  Mystery of Desire
  Slechts € 4,72
 8. New Sensation
  New Sensation
  Slechts € 4,72
 9. Hari Tea Rooibos Chai Inner Connection
  Inner Connection
  Slechts € 4,72
 10. Sweetheart
  Sweetheart
  Slechts € 4,72
 11. Mindscape
  Mindscape
  Slechts € 4,72
 12. Kruidenthee 'Atemklang'
  Kruidenthee 'Atemklang'
  € 2,99
 13. Groene thee "Grüner Fokus"
  Groene thee "Grüner Fokus"
  € 3,29
 14. Kruidenthee "Goldener Kurkuma
  Kruidenthee "Goldener Kurkuma
  € 3,29
 15. Kruidenthee "Frisher Geist"
  Kruidenthee "Frisher Geist"
  € 2,99
 16. Kruidenthee "Halsliebe"
  Kruidenthee "Halsliebe"
  € 3,29
 17. Kruidenthee "Chai"
  Kruidenthee "Chai"
  € 3,29
 18. Groene thee
  Groene thee
  € 5,11
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-72 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Theezakjes gebruiken voor het zetten van thee is gemakkelijk en praktisch. Niet voor niets is deze zetmethode populair bij het grote publiek. Sterker nog, veel mensen kennen alleen deze zetmethode. Bijna iedereen heeft wel een doosje theezakjes in huis tegenwoordig. Het is tenslotte één van de populairste dranken ter wereld.

Als je op DeTheespecialist.nl terecht bent gekomen dan wil je meer. Pure smaak, heerlijke smaken, voor de beste prijs. Thee is echt een drank geworden om van te genieten. Daarom ben je bij De Theespecialist op de juiste plek. Alle theeproducten die je in de webshop ziet, zijn namelijk zorgvuldig geselecteerd door theesommelier Han van den Broek.

Het leuke is, de merken in onze webshop kennen een groot aanbod aan theezakjes. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Vele smaken, verrassende combinaties, hoogwaardige producten. Ga je voor bekende theesoorten zoals groene thee of zwarte thee? Of wil je kennis maken met Pu-erh, kurkuma of oolong thee? Stuk voor stuk heerlijke theesoorten die je echt een keer moet proberen.

Merken in overvloed

Ook qua merken waan je je als een kind in de snoepwinkel. Gaat je voorkeur uit naar de authentieke Britse smaak van English Tea Shop, de Aziatische toppers van Numi, Hari tea of Shoti Maa? Dit is slechts een tipje van de sluier. De Theeespecialist heeft een zeer gevarieerd aanbod. Van theezakjes in de vorm van een goudvis (Charm Villa), thee uit het Brabantse Zundert tot thee uit verrassende landen zoals Madagascar, Egypte en Zuid-Afrika (actueel aanbod kan variëren).

Vind je het belangrijk dat de thee die je drinkt fairtrade en/of biologisch is gemaakt? Ook hierop kun je filteren in de linker kolom. Heb je een bepaald budget? Gebruik dan de filter Prijs, waarmee je een minimum en een maximum bedrag kunt invullen. Neem ook eens een kijkje bij de aanbiedingen. Wellicht vind je daar een perfect koopje of een verrassend theemerk dat je tijdelijk voor een extra lage prijs kunt bestellen.