Valentijnsdag tips thee

Valentijnsdag thee cadeau tips voor haar en hem

Cadeau tip voor Valentijnsdag nodig? Elk jaar op 14 februari zetten (geheime) geliefden elkaar nog eens extra in het zonnetje. Waarom op deze dag? En een vraag die nog veel lastiger is: welk cadeau moet je je geliefde geven? Valentijnsdag is prachtig moment om je geliefde te verwennen. Voor velen is het echter ook een breinbreker, want hoe kun je hem of haar verrassen. 

Wat is Valentijnsdag?

Wie is Valentijn en waarom vieren we deze dag op 14 februari? Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat we deze ‘day of lovers’ vieren. Als we de geschiedenisboeken erbij pakken dan kunnen we lezen dat paus Gelasius (in het jaar 496 na Christus) de dag 14 februari uitriep tot “Dag van de heilige Valentijn”. Wie deze liefdevolle Valentijn is, is tot op heden onduidelijk.

Een ander historisch verhaal dat rondgaat is dat Valentijnsdag een oud-Romeins vruchtbaarheidsfeest is. Tot slot is er een mythe die pleit dat de heilige Valentijn op zijn naamdag met bossen bloemen stelletjes samenbracht en er op deze dag zelfs huwelijken werden gesloten.

In de huidige tijd heeft er een verschuiving plaatsgevonden in de uitvoering van Valentijnsdag. Vroeger betrof het nog vooral een dag waarop je een geheime liefde een kaartje stuurde, grijpen al vele jaren ook geliefden de gelegenheid aan om een presentje aan elkaar te geven.

Welk cadeau moet je geven op Valentijnsdag?

Ben je wat minder creatief aangelegd? Ben je het beu om weer met een bos rozen aan te komen? Wil je liever iets geven dat zowel liefdevol als nuttig is? De Theespecialist heeft prachtige, romantische cadeaus voor elk budget.

 

 

Thee tips Valentijnsdag

 

 

 

Hieronder de ideeënbus voor het perfecte Valentijnscadeau:

Thee Cadeauset voor je Valentijn

Een cadeauset is ideaal om te geven op 14 februari. Het grote voordeel is: het is prachtig ingepakt, je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment voor elk budget en het ‘last but not least’: je kunt je geliefde zijn/haar favoriet theecadeau geven. Dit betekent dat je een liefdevol presentje geeft dat ook nog eens nuttig is.

Bekijk de thee cadeausets

Theebloemen

Geen bosje rozen… Theebloemen! Daar scoor je gegarandeerd punten mee en bovendien geef je daarmee een echte theeliefhebber het beste van twee werelden: prachtige bloemen, waar niet alleen de ogen, maar alle zintuigen van zullen genieten. Kies de favoriete kleur en smaak voor je Valentijn of kies een mooi verpakte set.

Bekijk alle theebloemen

Thee tools

Geef eens wat anders. Is je Valentijn een doorgewinterde theedrinker? Dan is een stijlvolle thee tool een echte aanrader. Thee tool? Dat is onze verzamelnaam voor alles wat je nodig hebt om je favoriete thee te kunnen drinken. Denk daarbij aan theeservies, theepotten theekisten, displays, theewarmers, etc. Voor ieder wat wils en ideaal om te geven.

Bekijk alle thee tools

Boeken, planten

Wil je wat meer de diepte in? Is je geliefde een theeliefhebber die ook geïnteresseerd in meer dan alleen het drinken? In het assortiment van De Theespecialist vind je diverse boeken die vanuit verschillende invalshoeken het onderwerp thee belichten. Heeft je lover groene vingers? Geef dan een theeplant van Nederlandse bodem cadeau!

Bekijk alle thee boeken

Bekijk alle theeplanten

Losse thee en theezakjes

Wil je zelf een Valentijnscadeau samenstellen? Kijk dan vooraf even in het keukenkastje van je geliefde om zijn/haar favoriete theesoorten te ontdekken. Kies je een doosje met hartjes, met roze tinten of met een romantische titel waarmee je direct punten scoort? De keuze is reuze en er is dus altijd een thee die bij jouw Valentijn past. 

Bekijk alle losse thee

Bekijk alle theezakjes

Badkruiden

Thee en bad? Thee is goed voor je, niet alleen voor de innerlijke mens, maar ook voor de huid en voor ultieme ontspanning. Bekijk de heerlijke badkruiden en geef hiermee je lover een Valentijnscadeau dat aan alle eisen voldoet: romantisch, nuttig, toepasselijk, (ont)spannend en liefdevol.

Bekijk alle badkruiden

 

Met deze cadeau tips voor Valentijnsdag heb je alles in huis om 14 februari tot een gegarandeerd succes te maken. Wil je hulp bij het samenstellen van jouw ultieme Valentijnscadeau? Neem dan even contact met ons op.