theezakje

H1 titel

Afslanken met thee is niet uit de lucht gegrepen. Het drinken van met name Pu-erh thee zorgt ervoor dat je stofwisseling en spijsvertering verbeteren op een natuurlijke manier. Als gevolg hiervan zullen mensen met overgewicht al snel merken dat hun gewicht daadwerkelijk vermindert. Thee is een bewezen hulpmiddel om succesvol af te vallen. Thee past perfect bij een verantwoorde manier van afvallen.

Waarschuwing

Berichten dat je door het drinken van thee vele kilo's per week kunt verliezen zijn een fabeltje. De enige manier om dat te bereiken is wanneer thee vermengd wordt met laxeermiddelen of kruiden met vergelijkbare werking, hetgeen absoluut wordt afgeraden. Bovendien is het gebruik van laxeermiddel een manier van afvallen die absoluut niet helpt. Laxeermiddel zorgt er namelijk voor dat je lichaam meer vocht kwijtraakt dan het nodig heeft met vocht tekort en zelfs uitdroging tot gevolg.

Zo gauw je stopt met het laxeermiddel dan zullen deze kilo's er snel weer aankomen, omdat het lichaam het vochtpijl weer op orde brengt. Pas ook op met het aanschaffen van Pu-erh thee die verkocht wordt met dergelijke beloftes. Soms is deze Pu-erh thee van een dusdanig lage kwaliteit dat je lichaam er zo snel mogelijk vanaf wil en daardoor diarree of zelfs braken veroorzaakt. Kies een verantwoorde manier van afvallen. Dan kan thee daar absoluut een waardevolle bijdrage aan leveren.

Afbeelding

Thee kiezen

Als je wilt afslanken met thee zorg dan in eerste instantie dat je een goede kwaliteit thee kiest. Een thee die je gedurende een langere tijd wilt en kunt blijven drinken. Een thee die lekker smaakt en ook nog eens alle andere voordelen biedt. Alleen op deze manier zal het drinken van thee een aangenaam onderdeel van je leefpatroon worden, in tegenstelling tot allerlei diëten. Denk daarbij ook aan de houdbaarheid van thee.

Gerelateerde producten:
Volg ons op social media