Thés de la Pagode
Groene thee Maté-Guarana

Soort thee

Groene thee

Maté thee

Inhoud

18 theezakjes

  • Snelle levering
Groene thee, Maté & Guarana om het evenwicht van voedsel te begeleiden.

Volgens de legende werd in de provincie Zhejiang een angstvallig bewaard geheim van moeder op dochter doorgegeven “een drank die vrede en schoonheid kon brengen aan eenieder die er dagelijks van dronk”.

Alle helende eigenschappen van de Sveltaé-thee slim is verwerkt in een heerlijke, subtiele groene Sencha-thee verrijkt met maté en Guarana. De combinatie van deze drie planten helpt om je om de vetmassa te verminderen en is een ideaal onderdeel van een afslankkuur gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke activiteit.

Met zijn citroen-, bergamot- en muntsmaken is deze subtiel gearomatiseerde groene thee een aangename belevenis.

Zhejiang Groene Thee
Deze groene thee wordt op traditionele wijze geteeld en geplukt. Het bevat epigallo-catechines gallates of EGCG, een verscheidenheid aan antioxidanten. Deze dragen bij aan de verhoging van de thermogene, dat wil zeggen het energieverbruik voor een afslankend effect. 

Guarana
Deze klimplant uit het Amazonegebied produceert zaden waarvan bekend is dat ze helpen het gewicht te reguleren. Eén guaranazaad bevat namelijk twee keer zoveel cafeïne als één koffieboon. Het werkt dus in op het vetverbrandingsproces, wat bijdraagt aan gewichtsverlies. 

Mate
Mate is een plant uit Zuid-Amerika die al eeuwenlang door Guarani-indianen wordt gedronken. Het staat vooral bekend om zijn stimulerende effecten zoals vetverbranding en dus het stimuleren van afslanken. 

Sveltaé-thee in Pagode-sachets - Doos met 30 sachets - 45 g

Bereidingswijze:
1 theezakje voor 200 ml water
75°C
3 minuten
(te consumeren tot halverwege de middag)

De theezakjes zijn gemaakt van maïszetmeel. Het is een natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong. Om deze theezakjes te sluiten wordt er geen lijm gebruikt maar verhitten ze gewoon het maïszetmeel. Omdat het papier en maïszetmeel vrij zijn van plastic, vindt er geen migratie van plastic microdeeltjes plaats bij het zetten in een kopje of theepot

Zetadvies
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 75ºC
Zettijd: 3-minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: SV18
Productnaam: Groene thee Maté-Guarana
Soort thee: Groene thee, Maté thee
Ingrediënten: biologische sencha groene thee (77,2%), biologische maté (13,3%), droog extract van biologisch guaranazaad (4,8%), natuurlijke aroma's van citroen (2%), groene munt (1,7%) en bergamot (0,7%) ), natuurlijk zeewierextract: natriumalginaat (0,3%)
Biologisch: Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan