Thés de la Pagode
Groene thee Yinpur

Soort thee

Groene thee

Inhoud

18 theezakjes

  • Snelle levering
Detox groene thee met steranijs en kurkuma voor het bevorderen van de spijsvertering.

Yinpur biologische groene thee is een zeer effectieve detox- en spijsverteringsbevorderende groene thee die de voordelen van steranijs, kurkuma en zwarte peper combineert met die van biologische groene thee. Honingbes en groene anijs zorgen voor een heerlijk zoete en dorstlessende smaak dankzij hun honing- en anijsachtige smaken.

De Yinpur thee heeft vier biologische ingrediënten gecombineerd waarvan de werking wordt erkend voor de ontgifting en bescherming van organen. Daarnaast zijn er nog twee ingrediënten toegevoegd om je een drankje aan te kunnen bieden dat heerlijk is om te drinken. Detox moet samengaan met plezier!

Biologische groene thee
Is dankzij de diuretische werking (afvoer van water en gifstoffen door de nieren)“de” ideale detox-drank. Het helpt bij het verbeteren van de spijsvertering en hebben polyfenolen (vooral EGCG of epigallocatechin gallate) een antioxiderende werking op de lever. Het helpt de levercellen te beschermen.

Biologische steranijs
Is vocht afdrijvend en bevordert de spijsvertering. Het helpt tegen bacteriële darmfermentatie en een opgeblazen gevoel.

Biologische kurkuma
Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen werkt het doeltreffend op de lever door bescherming van levercellen te bevorderen. Daarnaast bevordert het ook de productie van gal wat zorgt voor verwijdering van vet en het ontlasten van de lever.

Biologische zwarte peper
Versterkt de effecten van kurkuma door bij te dragen aan een betere opname van het actieve bestanddeel: curcumine.

Biologische honingbes
De van oorsprong Afrikaanse honingstruik (lijkt op rooibos) heeft een heerlijk smaak van berghoning.

Biologische groene anijs
Heeft een zeer aangename typische smaak en bevordert de spijsvertering.

Yinpur thee in theezakjes - doos van 18 theezakjes - 36g

De theezakjes zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is een natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong. Om deze theezakjes te sluiten wordt geen lijm gebruikt maar verhitten ze het maiszetmeel. Omdat het papier en maiszetmeel vrij zijn van plastic, vind er geen migratie van plastic microdeeltjes plaats bij het zetten in een kopje of theepot.

Zetadvies
Aantal gram: 1 theezakje
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 80ºC
Zettijd: 4 minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: YP18
Productnaam: Groene thee Yinpur
Soort thee: Groene thee
Ingrediënten: Biologische sencha groene thee (50%), biologische steranijs (30%), biologische honeybush (6,8%), geconcentreerd droog extract van biologische kurkuma (6%), biologische groene anijs (4,5%), zwarte peper biologisch (2,5 %), biologische acaciagom (0,2%)
Biologisch: Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan