Hari Tea theemerk

Hari Tea, gezond en heerlijk

Hari Tea kopen in Nederland is mogelijk! Het is een merk met internationale allure en mag daarom eigenlijk niet ontbreken in het assortiment met fervente theedrinkers. De smaken van deze zeer populaire wellness thee zijn samengesteld op basis van de zeer oude kennis van de Yogi's. Met eeuwenoude kennis over de werking en smaken van planten, kruiden en specerijen (een Yogi is een beoefenaar van yoga en zijn lichaam en geest onder volledige controle tracht te brengen). De ambachtelijke samenstellingen van biologische kruiden en specerijen hebben naast hun Ayurvedische (traditionele geneeswijze) werking, zeer volle, heerlijke en bijzondere smaken van deze speciale thee.

Welness ervaring Hari thee

Iedere smaak in de productlijn wordt samengesteld op basis van een eeuwenoud recept. Om te zorgen voor een unieke welness-ervaring bestaat Hari Tea uit een range van 11 soorten verdeeld in 4 categorieën. Dit is gebaseerd op manieren om balans te brengen ten behoeve van een harmonieus leven: Mentaal, Spiritueel, Inspirationeel en Fysiek. Het merk maakt uitsluitend gebruik van de allerfijnste kwaliteit, 100% biologische ingrediënten, losse theeblaadjes, kruiden, bloemen en specerijen. In luxe zakjes van 100% katoen kunnen de blends van losse thee volledig tot rust komen en hun natuurlijke en volle smaken vrijlaten. Alle varianten zijn gecertificeerd biologisch. 

Hari Tea logo theemerk

Hari Tea webshop 

Hari tea kent een zeer rijke geschiedenis en dat proef je meteen. Deze theesoort is een populair, biologisch artikel en wordt daarom ook veel gedronken tijdens spirituele sessies en yoga-lessen. Bovenal is Hari thee gezond en heel erg lekker. De verpakking, de kwaliteit van de thee en ingrediënten, de samenstellingen, diverse smaken en de theezakjes van 100% katoen... Samen maken deze elemennten iets speciaals vanaf het openen van het doosje tot het drinken van de thee. Puur ambacht en dat proef je! In verband met de enorme populariteit van de artikelen is er een speciale pagina voor deze productlijn. De artikelen zijn ook verkrijgbaar in een speciale Buddha Box.