Thés de la Pagode
Maté thee Munt-citroen

Soort thee

Maté thee

Inhoud

100 gram

  • Snelle levering

Deze Argetinische Mint-Lemon Maté van Thés de la Pagode combineert frisheid van munt en citroen met de bitterheid van de Maté plant.

Maté is een bijzondere en vooral complexe drank welke je moet leren drinken. De drank heeft een vooral bittere, aardachtige en grassige smaak, maar voor een ervaring Maté drinker zitten er afhankelijk van het merk en soort een verschijdenheid aan andere smaaknoten aan, zoals boterig, rokerig, nootachtig, fruitig of bloemig.

Deze Argetinische Mint-Lemon Maté van Thés de la Pagode combineert frisheid van munt en citroen met de bitterheid van de Maté plant. Ben je een beginner voor deze Argentijnse drank, dan is deze uitvoering een toegankelijke optie om mee te starten.

Yerba Maté wordt op een specifieke manier bereid en gedronken uit een calabash en met een bombilla (rietje met filter). Het bevat vele gunstige voedingstoffen die je gezondheid bevorderen en is dus zeker de moeite waard om te leren drinken.

Maté-bladeren - zak van 100 g

Zetadvies
Aantal gram: 2 gram
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 95°C
Zettijd: 8 min
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: MMCBIO
Productnaam: Maté thee Munt-citroen
Soort thee: Maté thee
Ingrediënten: Mate*, citronella*, munt*, citroenschil*, citroenaroma*. * = biologisch
Biologisch: Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan