Thés de la Pagode
Rooibos Nuïlong

Soort thee

Rooibos & Honeybush

Inhoud

30 piramidezakjes

  • Snelle levering

Rooibos met hop, meidoorn en oranjebloesem om weer in slaap te komen!

Deze rooibos werd uitgeroepen tot het beste biologische product 2017 door een jury van 100 biologische consumenten!

Nuïlong is een heerlijke Rooibos uit Zuid-Afrika met Hop, Hawthorn en Orange Blossom Bigaradier en gecertificeerd voor het biologische landbouw keurmerk. Het wordt aanbevolen in het geval van moeilijke slaap: moeite met inslapen en/of veelvuldig wakker worden tijdens de nacht.

De nationale drank van Zuid-Afrika, Rooibos, is een thee-vrije infusie gemaakt van een struik van de acaciasfamilie die exclusief in de Cederberg-vallei groeit. In een prachtige koperachtige rode kleur, biedt deze infusie een licht kruidige, zoete smaak. Het is volledig vrij van cafeïne en kan op elk moment van de dag worden genuttigd, zelfs 's avonds.

Verder zijn Hop en Hagendoornbloesem zorgvuldig geselecteerd voor hun sedatieve werking. Beide bevatten verbindingen met ontspannende eigenschappen die door veel onderzoeken worden erkend. Door ontspanning te bevorderen, maken ze het gemakkelijker om in slaap te vallen.

Tenslotte draagt Oranjebloesem ook bij tot een goede nachtrust dankzij de essentiële olie met ontstekende eigenschappen. Het helpt om angst en slapeloosheid te verminderen.

De Nuïlong rooibos is ontwikkeld met een uniek proces dat de actieve ingrediënten van plantenextracten direct uit rooibosbladeren concentreert en te fixeert. Deze komen vrij tijdens de infusie en bieden een zeer effectieve drank. Rooibos Sleep Nuïlong profiteert dus van een concentratie in actieve elementen die 10 tot 20 keer hoger is dan die in een infuus van traditionele medicinale planten.

Nuïlong rooibos zijn verpakt als Pagode-zakjes. Transparant en piramidevormig, laten ze de rooibosbladeren volledig ontvouwen tijdens de infusie.

Rooibos in sachets Pagoda - Doos met 30 sachets - 45 g

De theezakjes zijn gemaakt van maïszetmeel. Het is een natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong. Om deze theezakjes te sluiten wordt er geen lijm gebruikt maar verhitten ze gewoon het maïszetmeel. Omdat het papier en maïszetmeel vrij zijn van plastic, vindt er geen migratie van plastic microdeeltjes plaats bij het zetten in een kopje of theepot.

Zetadvies
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 80°c
Zettijd: 3-4 minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: NU30
Productnaam: Rooibos Nuïlong
Soort thee: Rooibos & Honeybush
Ingrediënten: Rooibos (87,1%), natuurlijke aroma van oranjebloesem (5%), droog extract van meidoorn (3,9%), droog extract van zure sinaasappel (2,6%), droog extract van hop (1,3%), acaciagom (0,1%).
Biologisch: Ja
Land van herkomst: Meerdere landen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan