Thés de la Pagode
Rooibos Vanille-amandel

Soort thee

Rooibos

Inhoud

100 gram

  • Snelle levering
Een zoete verleiding, volledig theïne vrij.

Op zo’n 200 km ten noorden van de Kaap de goede hoop ligt in het hart van de Cederberg de gouden vallei van Citrusdal. Hier vind je de struik die uniek is in de wereld: “Rooibos of rode thee”. Als de nationale drank van Zuid-Afrika bloeit Rooibos in de droge gebieden van dit gebergte, in perfect bewaarde tuinen.

Deze Rooibos is subliem met smaken van Madagaskar Vanille en amandel. Om de smaken te versterken en voor een onweerstaanbare geur, worden de Rooibos bladeren bestrooid met stukjes vanillepeulen en stukjes amandelen.

Met een prachtige amberkleur zal deze infusie met zijn ronde en zachte smaken liefhebbers van originele smaken in vervoering brengen. De thee is volledig theïne vrij zodat je er ook zelfs ’s avond van genoten kan worden.

Rooibos-bladeren - zak van 100 g

Zetadvies
Aantal gram: 2 gram
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 95°c
Zettijd: 7 minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: RGVABIO
Productnaam: Rooibos Vanille-amandel
Soort thee: Rooibos
Ingrediënten: Biologische Rooibos, natuurlijke vanillesmaak, biologische amandelen, natuurlijke amandelsmaak, stukjes biologische vanilleboon.
Biologisch: Ja
Land van herkomst: Zuid-Afrika
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan