Biologische Shoti Maa thee

Shoti Maa thee

Shoti Maa Thee is al zeer vele jaren een begrip. De makers, Hari's Treasure, hebben al decennia lang ervaring met thee, yoga en ayurveda. Zij hebben als doelstelling om de traditie van yoga en ayurveda bekend en toegankelijk te maken voor iedereen en simpelweg heerlijke thee te maken voor een breed publiek. Shoti Maa betekent letterlijk vertaald ´Kleine moeder´. De thee creaties zijn gebaseerd op de chakras. Dit zijn de belangrijkste energiecentra binnen de yoga-traditie. 

 

Logo Shoti Maa theemerk

 

Biologische thee van Shoti Maa

De zeven varianten van het merk zijn traditioneel en ambachtelijk ayurvedisch samengesteld op basis van de fijnste kwaliteit biologische ingrediënten, kruiden en specerijen 'to comfort your senses'. De heerlijke thee blends ondersteunen ons op harmoniserende, stimulerende en rustgevende wijze. In het dagelijkse leven vol spanningen en stress brengt Shoti Maa balans tussen 'body, mind en spirit' met de focus op een harmonieus leven.

 

Shoti Maa enorm succes op de Duitse theemarkt

In 2011 was dit het snelst groeiende merk op de Duitse markt (250% groei, bioVista 2011). Ook op de Nederlandse markt laat Shoti Maa zeer positieve resultaten zien en bewijst echt iets toe te voegen. Shoti Maa Thee is een gecertificeerde biologische thee en bestaat uit een selectie van zeven varianten biologische, ayurvedische kruidenthee; 'I am', 'In the Mood', 'Sanctify', 'Loving', 'Talk to me', 'Delighted' en 'Harmony'.

 

Vijf elementen

Daarnaast heeft het merk onlangs vijf unieke, nieuwe smaken geïntroduceerd die gebaseerd zijn op de vijf elementen. De vijf elementen en de drie Doshas (constitutietypen) Vata, Pitta en Kapha vormen de bouwstenen waaruit de Ayurvedische leer is opgebouwd. Volgens deze leer zijn alle, levende en niet-levende, voorwerpen in het universum opgebouwd uit vijf elementen: ether (ruimte), vuur, lucht, water en aarde. Ze zijn bekend in alle culturen, overal ter wereld en kunnen als zodanig als universele principes worden gezien. We kennen allemaal de uitspraak 'je in je element voelen'. Deze eeuwenoude spreuk toont aan hoe we individueel in het dagelijkse leven door de elementen worden beïnvloed. 


Shoti Maa thee bestellen

 

 

Voor het goed functioneren van een individu zijn de juiste verhoudingen van de vijf elementen essentieel. Een verstoring kan optreden door leefgewoonten, (onderdrukte) emoties, voeding of door natuurlijke invloeden zoals het seizoen, tijd van de dag en leeftijd. Voeding is een van de hoofdpijlers in de ayurvedische aanpak om de individuele balans en het persoonlijk evenwicht te herstellen. De vijf nieuwe theesmaken Ether (Joyful Silence), Air (Life on Wings), Fire (Purity Flame), Water (Emotional Detox) en Earth (Touch the Ground) ondersteunen bij het dagelijks in balans houden van de vijf elementen ten behoeve van een harmonieus leven. Shoti Maa thee is een gebalanceerd theemerk van hoge kwaliteit.