Smart Tea bestellen

Smart Tea, 'tasty' thee voor echte liefhebbers

Smart Tea is inmiddels een bekende merknaam in Nederland en staat voor een jong theemerk met een exclusieve samenwerking met één van de grootste theeproducenten van de wereld. Dit is een krachtige en unieke combinatie die mag rekenen op veel enthousiasme onder thee-minnend Nederland. Hierdoor kan het merk bovendien bouwen op een groot, fantastisch productie-apparaat. Smart Tea staat bekend om trendy thee concepten en wil zich zo onderscheiden van de "gevestigde orde". Een goede kwaliteit thee in leuke verpakkingen, dat maakt dit populair bij veel theedrinkers.  

Smart Tea kiest voor trendy smaken

Smart Tea heeft een zeer gevarieerde productlijn, ieder met een eigen identiteit. Zo staat Seriously Tea voor een fris en trendy thee merk. Goede kwaliteit thee in een hippe verpakking met het design van nu. Een andere populaire smaak is Sencha Orange met een vleugje mandarijn en heerlijk fris van smaak. Waar pure Sencha normaal gesproken wat bitter smaakt, is dit door de toevoeging van een vleugje sinaasappel en mandarijn niet meer het geval. 

Smart Tea logo

Earl Grey thee erg populair

Earl Grey thee is een van de meest gedronken thee smaken. Het is een zwarte thee uit Sri Lanka die is verrijkt met een aroma van bergamot-olie. Het verhaal gaat dat de thee de koopman Charles Grey cadeau werd aangeboden toen tijdens een handelsmissie naar Azië een van zijn medewerkers de zoon van een mandarijn van de verdrinkingsdood zou hebben gered. Uit dankbaarheid zou de vader van de jongen aan Charles Grey het recept hebben gegeven. De thee die Charles Grey cadeau zou hebben gekregen, zou een mengsel zijn van zwarte thee uit India en thee uit Sri Lanka (ceylonthee).

Citroen thee

Green tea lemon

Groene thee staat bekend om zijn gezonde werking, maar wordt vaak in haar pure vorm niet lekker gevonden. Wij hebben er wat citroen aan toegevoegd, zodat het een heerlijke frisse thee is geworden die de hele dag door gedronken kan worden. Smart Tea heeft een zeer breed assortiment. Het is daarom zeer de moeite waard om enkele smaken te proberen en op basis daarvan je favoriete thee te vinden.