Tea is sexy

  • Snelle levering
@teacoach.ken giet al zijn ervaring met thee in het boek Tea is sexy, 204 bladzijden met álles over het perfecte kopje, de soorten thee, do’s en don’ts, tot hot summer ice teas, tea cocktails, matcha en een hoop sexy tea people. Let’s talk dirtea!

Let’s talk dirtea,

HET ultieme theeboek

MET SEXY TEALOVERS


Instagramfenomeen @teacoach.ken giet al zijn ervaring met thee in het boek Tea is sexy, 204 bladzijden met álles over het perfecte kopje, de soorten thee, do’s en don’ts, tot hot summer ice teas, tea cocktails, matcha en een hoop sexy tea people. Let’s talk dirtea!


Een kopje thee iets voor de bomma, of voor als je ziek bent? Think again. Toen Ken Calander (43) twee jaar geleden tussen de geurige blaadjes belandde, veranderde dat zijn lijf en leven. @teacoach.ken was geboren. Zijn missie: thee overal op de kaart zetten. Want thee is sexy. En dat giet hij nu voor een keertje niet in een gaiwan maar in een boek. “Er bestaan wel boeken over thee”, zegt Ken. “Maar niet zoals ik het zie. Het blijft altijd braaf, terwijl thee net zo’n ongelooflijk sexy drankje is. Wat je daar allemaal mee kunt doen, en wat thee allemaal met jou doet? Die passie wou ik op een speelse en pure manier vatten.”


En dat laatste pure mag u letterlijk nemen, want heel wat bevriende theeminnende BV’s gingen voor Ken in een sexy pose en sommige zelfs uit de kleren. Sandrine Van Handenhoven, Griet Vanhees, Kaat Bollen, Véronique De Kock, Anthony Kumpen, Lesley-Anne Poppe en haar man, en Kürt Rogiers onder anderen delen Kens stomende passie. Als dat niet teaset tot een kopje?

Meer informatie
Art. nr.: TIS
Productnaam: Tea is sexy
Auteur: Ken Calander
Pagina's: 204
ISBN nummer: 9789463880053
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan