Thés de la Pagode
Hao Ling

Soort thee

Post gefermenteerde / Pu-erh thee

Inhoud

30 theezakjes

  • Snelle levering
Hao Ling thee helpt het cholesterolgehalte op een normaal niveau te houden.

Hao Ling® is een blend van 5 pu-erh theesoorten met uitzonderlijke eigenschappen. De beste theebladeren van deze zeer zeldzame Grand Cru uit de provincie Yunnan worden geplukt en vervolgens behandeld volgens traditionele Chinese methodes. De thee wordt gemengd met een groene jasmijnthee en een Wulong thee, wat hem een subtiele, ronde smaak geeft.

Aan de hand van een in samenwerking met INRA (Institut National de la Recherche Agronomique) uitgevoerd onderzoek konden de eigenschappen van de Hao Ling® thee op de vetophoping worden geëvalueerd. Een klinisch onderzoek* bevestigde deze resultaten door aan te tonen dat het regelmatig drinken van Hao Ling® thee beschermende lipidische factoren van het hart doet toenemen.

Hao Ling thee in theezakjes - Doos met 30 theezakjes - 75 g

“De Hao Ling® thee draagt bij tot een goede werking van hart en bloedvaten en is een efficiënte bondgenoot als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding, om het cholesterolgehalte beter onder controle te houden en een goede lipidenstofwisseling te verzekeren.” Professor François-André Allaert van de universiteit van Dijon en Professor Jean-Michel Maixent van de universiteit van Toulon-Sud Var.

Zetadvies
Aantal gram: 1 theezakje
Aantal ML: 400
Theezet temperatuur: 95 ºC
Zettijd: 10 minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: FHL30
Productnaam: Hao Ling
Soort thee: Post gefermenteerde / Pu-erh thee
Ingrediënten: Biologische pu-erh thee (60%), biologische jasmijn groene thee (20%), biologische wulong thee (20%)
Biologisch: Ja
Land van herkomst: China
Regio: Yunnan
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan