Thés de la Pagode
Tonichaï Boost

Soort thee

Groene thee

Inhoud

18 theezakjes

  • Snelle levering

Tonichaï is een pittige thee die je helpt om de hele dag in vorm te blijven!

Tonichaï is een pittige thee die je helpt om de hele dag in vorm te blijven!

In India zijn masala chaï theesoorten met "hete" kruiden gekozen vanwege hun smaak en hun eigenschappen. Onze nieuwe biologische thee van Tonichaï is geïnspireerd op deze traditie en dient je welzijn.

We hebben een grote organische Sencha groene thee uit de provincie Jiangsu in China geselecteerd. Sencha thee staat bekend om zijn voordelen en zijn zoete en ronde smaak. Door de combinatie van gember, cassiakaneel en kardemom geeft het een rijke en heerlijke smaak.

Sencha groene thee helpt bij het bestrijden van fysieke en mentale vermoeidheid. Sencha groene thee wordt verkregen door de theebladeren binnen enkele uren na het plukken in een stoombad te plaatsen. Hierdoor wordt het oxidatieproces van de bladeren gestopt. De bladeren behouden hun groene kleur maar ook hun antioxidantgehalte, hun verse en plantaardige smaak, evenals hun theïne-gehalte. Dit laatste geeft Tonichaï® zijn boost-effect.

Tonichaï is een pittige thee die je een "boost" -effect geeft dankzij de gecombineerde deugden van groene Sencha-thee, gember, kaneel en kardemom. 

De voordelen van gember voor de vitaliteit die gepaard gaat met de revitaliserende deugden van kardemom en kaneelkadia zullen u in staat stellen effectief te vechten tegen tijdelijke vermoeidheid. De frisheid van munt brengt de tonen in balans van deze verkwikkende en weldadige melange.

Boost Tonichaï-thee in sachets Pagoda - Doos met 18 sachets - 36 g

De theezakjes zijn gemaakt van maïszetmeel. Het is een natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong. Om deze theezakjes te sluiten wordt er geen lijm gebruikt maar verhitten ze gewoon het maïszetmeel. Omdat het papier en maïszetmeel vrij zijn van plastic, vindt er geen migratie van plastic microdeeltjes plaats bij het zetten in een kopje of theepot.

Zetadvies
Aantal gram: 1 theezakje
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 80ºC
Zettijd: 4 minuten
Kies voor groene thee voor een lagere temperatuur bij het zetten van uw thee (70-85°C) en laat de thee 2-3 minuten trekken om te voorkomen dat de thee bitter gaat smaken.
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: TC18
Productnaam: Tonichaï Boost
Soort thee: Groene thee
Ingrediënten: Biologische sencha groene thee uit China (63%), biologische gember (19%), biologische cassia kaneel (8%), biologische kardemom (6%), biologische zoete munt (4%)
Biologisch: Ja
Land van herkomst: Meerdere landen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan