Thés de la Pagode
witte thee Qi Cha

Soort thee

Witte thee

Inhoud

18 theezakjes

  • Snelle levering
Een witte thee die bijdraagt aan het versterken van je natuurlijk afweersysteem.

Qi Cha® thee is een biologische Grand Cru witte thee samengesteld met tulsi, echinacea, vlierbloesem, citroengras, sinaasappelschil, en natuurlijke bergamot en sinaasappel aroma's.

Naast de voordelen die witte thee heeft, biedt deze gezondheidsdrank een senergie van drie planten die traditioneel erkend worden vanwege hun stimulerende effect op de immuniteit: vlierbloesem, tulsi en echinacea.

  • Biologische witte thee heeft een beschermende werking op het lichaam en staat bekend om zijn antivirale en antibacteriële eigenschappen.
    • Organische tulsi helpt het immuunsysteem te versterken
    • Organische echinacea het afweersysteem te versterken dankzij zijn immunostimulerende eigenschappen
    • biologische vlierbloesem is rijk aan flavonoïden en het helpt verkoudheid tegen te gaan.

Thee Qi Cha in theezakjes - doos van 18 theezakjes - 36g

De theezakjes zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is een natuurlijk materiaal van plantaardige oorsprong. Om deze theezakjes te sluiten wordt geen lijm gebruikt maar verhitten ze het maiszetmeel. Omdat het papier en maiszetmeel vrij zijn van plastic, vind er geen migratie van plastic microdeeltjes plaats bij het zetten in een kopje of theepot.

Zetadvies
Aantal gram: 1 theezakje
Aantal ML: 200 ml
Theezet temperatuur: 80ºC
Zettijd: 4 minuten
Meer informatie
Merk: Thés de la Pagode
Art. nr.: QCBIO18
Productnaam: witte thee Qi Cha
Soort thee: Witte thee
Ingrediënten: Biologische witte thee (48,4%), biologische tulsi (12,4%), biologisch citroengras (10%), biologisch echinacea droog extract (10%), biologische vlierbloesem (10%), schors van 'biologische sinaasappel (6,5%), natuurlijke aroma's van biologische bloedsinaasappel en biologische bergamot (2,5%), biologische acaciagom (0,2%).
Fairtrade: Ja
Biologisch: Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan