Goldfish thee van Charmvilla

Goldfish thee van Charmvilla

Goldfish theezakjes van Charmvilla zijn uniek in hun soort. De schitterende theezakjes zijn handgemaakt en hebben de vorm van een goudvis. Dit maakt de thee tot een waar sieraad, een stijlvolle thee om te serveren aan je gasten en bovendien een uniek cadeau om te geven.

Exclusieve thee

Goldfish Tea is een exclusief theemerk van Charmvilla uit het Aziatische land Taiwan. De Theespecialist is de officiële aanbieder van dit theemerk in Europa. Het concept van theeproducent Charmvilla is het toevoegen van passie en betovering aan haar producten. De Goldfish theezakjes worden gemaakt volgens een vast 16-delig stappenplan. Negen van deze stappen vereisen speciale, complexe handwerktechnieken van Taiwanese kunstenaars om de goudvis de juiste vorm te geven.

Thee zetten is met Goldfish Tea extra leuk. Wanneer het theezakje in heet water wordt ondergedompeld, neemt het zakje al gauw de vormen aan van de goudvis. Aan de mond van de vis is een katoenen touwtje bevestigd. Door rustig aan het touwtje te trekken begint de goudvis te zwemmen door het water en wordt de thee op smaak gebracht. Theedrinkers kunnen hierdoor zowel genieten van heerlijke thee als van de pracht van visvormige theezakje dat hiervoor een onderscheiding heeft gewonnen. 

charmvilla goldfish thee

Brandy Oolong thee, de smaak van Taiwan

De Goldfish thee vertegenwoordigt de ware smaak van Taiwan. Taiwanese thee heeft wereldwijd naam en faam gemaakt door de extraverte en exotische smaken. De unieke, rijke Taiwanese landbouwgrond is de ideale voedingsbodem voor fijne, aromatische theeproducten en mag daarom rekenen op wereldwijde waardering van vooraanstaande theekenners.

Taiwan is vooral bekend vanwege de Oolong thee. Een geheel nieuwe smaak binnen de Oolong-familie is Brandy Oolong, een hoog gekwalificeerde Oolong-thee met complexe smaak. Brandy Oolong is minder geoxideerd dan zwarte thee en gemaakt middels onderscheidende, traditionele methodes. Brandy Oolong is amberkleurig en is uitermate geschikt om zonder toevoeging van bijvoorbeeld suiker, melk of honing te drinken. In Taiwan wordt Brandy Oolong gezien als hip en stijlvol en vooral gedronken door de jongere generatie theedrinkers.