Thee online kopen

Thee online kopen

Thee is een populair product om via het internet te bestellen. Waar in de supermarkten alleen de standaard theemerken te koop zijn, biedt de Theespecialist theemerken aan die niet door middel van massaproductie worden gemaakt en dat proef je. De theeplantages zijn kritisch bekeken en geselecteerd. De thee wordt met zorg geplukt en verwerkt, waardoor een heerlijk én eerlijk product wordt gemaakt voor de echte liefhebber. Welkom bij de thee speciaalzaak waar online verkoop en persoonlijk advies hand in hand gaan.

De Theespecialist is een initiatief van Han van den Broek. Han heeft altijd al een voorliefde gehad voor thee en heeft dus echt van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dat pakt hij heel professioneel aan. Han is namelijk gediplomeerd thee sommelier. Dat houdt in dat hij een opleiding heeft gevolgd om de smaken in thee te onderscheiden, te beoordelen en op basis daarvan advies te geven. 

Thee bestellen

Zijn kennis heeft hij vanzelfsprekend ook gebruikt om de theemerken die De Theespecialist voert te selecteren. Hierdoor heeft u de garantie dat de thee die u koopt van hoogwaardige kwaliteit is. Bovendien kunt u vertrouwen op een eerlijke prijs en eerlijk gemaakte producten door het biologische keurmerk en het Fairtrade logo. Dit geeft u de garantie dat u met een gerust hart kunt uw favoriete smaak kunt bestellen. Heeft u hulp nodig of wilt u het advies van een thee sommelier? Neem dan contact op.   
Thee online bestellen is heel eenvoudig. Ga op zoek naar je favoriete merk of soort en plaats de artikelen in het winkelmandje. Wij zorgen voor een snelle, goed verzorgde levering, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk kopje thee.

Thee accessoires

De kwaliteit van de theedrank hangt voor een belangrijk deel af van de ‘bereidingswijze’. Voor elke thee(soort) gelden namelijk andere voorwaarden. Het ‘gereedschap’ is namelijk minstens zo belangrijk als de gekozen thee. De juiste thee accessoires hangen af van de soort thee: losse thee of theezakjes? Zwarte, witte, groene of Oolong? Bekijk de thee accessoires of neem contact op voor advies.