Thee webshop in Nederland

Thee webwinkel voor kwalitatieve thee soorten

Thee webwinkel 'De Theespecialist' is in korte tijd een gevestigde naam geworden in Nederland. De webshop is zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hier vindt men zowel hoogwaardige theesoorten, cadeau artikelen en accessoires. Theeliefhebbers kiezen voor de Theespecialist om diverse redenen: 

Zorgvuldig geselecteerde Luxe thee

Wij bieden niet de doorsnee theemerken die in de supermarkt schappen liggen. Wij zijn er van overtuigd dat elk kopje thee een moment genieten hoort te zijn. Thuis, op een verjaardag, op het werk of onderweg. Daarom hebben we kritisch gezocht naar hoogwaardige theesoorten met een heerlijke smaak. Thee sommelier Han heeft de feeling en de ervaring om steeds weer nieuwe theesoorten en theemerken te vinden die de echte theeliefhebber aanspreken. Dat blijkt ook wel uit de beoordelingen. De Theespecialist krijgt namelijk al jaren lang een 9 in de reviews.

Lage prijzen voor heerlijke thee

Onze thee selectie kent een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Thee is tenslotte een drank voor iedereen. Daarom hebben we theemerken geselecteerd die voldoen aan onze kwaliteitseisen en bovendien gunstig en eerlijk geprijsd zijn. Elk theemerk in onze webwinkel is zorgvuldig geselecteerd. Waarom dan nog doorsnee thee drinken als je ook elke dag kunt kiezen voor een genietmomentje met een speciale thee.

Beste thee webwinkel

Biologische, fairtrade producten

Natuurlijk zijn smaak, prijs en prijs-kwaliteit voor de meeste mensen de doorslaggevende factoren. Als dan de thee ook nog eens biologisch geteeld is en fairtrade (lees: eerlijk) is verwerkt dan is dat een extra argument om voor deze thee te kiezen. Ook geeft het een goed gevoel als je weet dat er bijvoorbeeld geen onnodige pesticide is gebruikt tijdens de teelt en in de keten alle mensen die eraan hebben meegewerkt ook eerlijk worden gewaardeerd voor hun werkzaamheden. Dat is namelijk helaas geen vanzelfsprekendheid in veel thee producerende landen. 

Thee webwinkel met professioneel advies

De Theespecialist maakt zijn naam absoluut waar. Eigenaar Han van den Broek is een fijnproever. Dat zie je terug in de selectie theemerken en ook in het professionele advies. Wil je weten welke thee goed bij je past, wil je afvallen met thee of heb je vragen over thee zetten of thee bewaren? Schroom dan niet om contact op te nemen. Theespecialist Han staat tevens op het punt om gecertificeerd thee sommelier te worden. Hij neemt het vak van thee specialist uiterst serieus. Dat blijkt uit de keuze van hoogwaardige theemerken op deze website en de passievolle wijze waarop hij over thee praat. Han helpt u graag met het kiezen van een lekkere thee voor dat ene moment.