Numi Tea is populaire thee

Numi thee - ervaar het verschil

Numi Tea is een biologische thee. Het is het levenswerk van broer en zus: Ahmed & Reem. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een populaire tea brand onder de liefhebbers van kwalitatief goede thee. De zorg en passie van broer en zus is duidelijk merkbaar. Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen reist het team van Numi naar thee producerende landen. Tijdens deze reizen selecteren zij de thee en kruiden direct bij de telers. Dit verzekert Numi van de beste kwaliteit en de beste verse ingrediënten. Numi onderscheidt zich op echtheid en kwaliteit. De thee wordt namelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit theebladeren. Zo wordt het hele theeblad (geen theepoeder) gebruikt en gewerkt met uitsluitend 100% echte ingrediënten, pure kruiden en bovendien echt fruit. 

Numi thee 100% biologisch

In tegenstelling tot bijna alle andere theemerken wordt bij Numi dus nooit een aroma of smaakstof toegevoegd. De Earl Grey thee van Numi is bijvoorbeeld de enige Earl Grey die op basis van echt Italiaans Bergamot fruit op smaak wordt gebracht en niet op basis van een extract of smaakstof daarvan. Daarnaast is Numi een 100% gecertificeerdebiologische thee en Fair Trade, kosher en halal. De echtheid en hoge kwaliteit van Numi Organic Tea vertaalt zich in een buitengewoon pure theesmaak in een gevarieerde range van zeer volle en rijke smaken. Naast de bijzonder kwalitatieve groene en zwarte thee varianten bestaat de range van Numi ook uit een aantal heerlijke varianten kruidenthee enwitte thee zoals de Chamomile Lemon, Rooibos, Morrocan Mint, White Rose en Orange Spice. Ook de Golden Jasmine thee is een echte aanrader.

Numi Tea biologische thee

Speciale verpakking Numi thee

De verpakking vertelt over de toewijding van Numi aan duurzame waarden, de toewijding aan mensen en aan onze planeet. De verpakking is bijvoorbeeld gemaakt van 85% gerecycled materiaal en bedrukt met inkt op basis van soja. De thee is CO2-neutraal gemaakt (zoals ook vermeld op de onderkant van het theedoosje) in theezakjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Tenslotte vind je aan de binnenkant van ieder theedoosje een recept voor een smakelijk gerecht met de desbetreffende theevariant als ingrediënt. Celebrating people, planet en pure tea!