Theebonbons: hoe smaken ze?

Theebonbons: hoe smaken ze?

Thee bonbons lekker

Theebonbons zijn rijstkrokantjes omhuld met een heerlijke laag chocolade. Ze zijn gevuld met een hart van thee praline in verschillende smaken.

Thee en chocolade is om van te genieten. Soms kun je gewoon niet kiezen en daarom hebben ze het beste van beide met elkaar gecombineerd! Deze bijzondere combinatie is zonde om niet uitgeprobeerd te hebben. Daarnaast is het ook heel leuk om ze als cadeau te geven.

Hoe smaken ze?

Theebonbons met munt en citroen zijn omhuld met witte chocolade in combinatie met amandel, Marokkaanse groene thee en smaken bijzonder fris door de toevoeging van munt en citroen. De pralines hebben een hart van hazelnoot en heerlijke chocolade.

Theebonbons met Matcha zijn omhuld met witte chocolade en bevat o.a. bergamotaroma, Matcha en groene thee China Sencha.  Hierdoor heeft het de lekkere zoete smaak van chocolade in combinatie met de frisheid van groene thee.

Theebonbons zwarte thee specerijen zijn bedekt met een combinatie van witte- en melkchocolade. Verder zijn ze gevuld met zwarte Indiaanse thee, kaneel, Jamaicaanse zwarte peper en nootmuskaat. Deze kruidige en gezoete bonbons zijn een unieke ervaring qua smaak.

Theebonbons witte thee met kokos en gember hebben smaken in zich van gekarameliseerde amandelen, kokosnoot, Chinese Pai Mu Tan, gember en zijn ook omhuld met witte chocolade. Het is een verrassende combinatie in smaken.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke smaakmakers? Probeer ze uit en laat je verrassen.

Mocht je door al de chocolade dorst hebben gekregen, dan kun je hier kijken naar verfrissende theeblends om weer bij te tanken.