Welke thee is goed voor je darmen?

Welke thee is goed voor je darmen?

Welke Thee is goed voor je darmen

 

Thee die goed is voor je darmen? De vraagt stijgt, want steeds meer mensen ontdekken dat bepaalde theesoorten van nature een helende werking hebben. In dit artikel zoomen we in op een biologische kruidenthee Yin & Yang.
Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met darmklachten zoals een opgeblazen gevoel en buikpijn. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je hier regelmatig last van hebt en daarom willen we je graag meer vertellen over de krachten van Yin & Yang kruidenthee. Deze thee bestaat uit verschillende karakteristieke kruiden van Azië, waardoor het bijdraagt om het evenwicht te herstellen.

Hieronder volgt een overzicht met alle voordelen van deze fijne kruidenthee.

 

thee maag darm klachten

 

1. Lichte spijsvertering

Door het gebruik van koriander en anijszaadjes in deze theeblend kun je genieten van een lekkere kop thee dat zorgt voor een lichte spijsvertering. Dit geeft meer rust aan je maag en darmen.

 

2. Het evenwicht herstellen

Door op subtiele wijze de kruiden steranijs en kardemom te combineren, helpt Yin & Yang om het evenwicht te herstellen. Aangezien deze kruidenthee geen theïne bevat, kun je deze ook ’s avonds consumeren. Bijvoorbeeld na het avondeten wanneer vaak darmklachten opspelen.

 

3. Lekkere smaak

In deze theeblend vind je een combinatie van houtige drop (steranijs), verse anijs (venkel + anijs, de schil van kardemom en het kruidig bloem koriander). Door deze smaken met elkaar te combineren krijg je een heerlijke maak. Daarnaast heeft steranijs een helende werking, zodat je meer rust ervaart.

 

Zoals je leest kan de Yin & Yang kruidenthee een goede bijdrage leveren aan je darmen en je maag. Het zorgt voor een lichte spijsvertering, helpt het evenwicht te herstellen en heeft een fijne smaak.

Mocht je zelf ook graag de krachten van Yin & Yang kruidenthee willen ondervinden? Ontdek hier de Yin & Yang kruidenthee.