Badkruiden en bloesem, het perfecte verwenmomentje

Badkruiden en bloesem, het perfecte verwenmomentje

Badkruiden en bloesem, het perfecte verwenmomentje

Badkruiden geven je het perfecte verwenmomentje. Eindelijk even wat tijd voor jezelf. Drukte en hectiek hoort er voor velen een beetje bij. Er is natuurlijk een hoop te doen en een hoop te willen. Het is verstandig van tijd tot tijd een moment rust in te lassen. Even de tijd nemen om tot rust te komen, te ontspannen en te genieten!

Er is geen betere manier om jezelf even echt in de watten te leggen dan met een heerlijk dompelmomentje in een warm bad? Het is perfect als je wat tijd voor jezelf nodig hebt. Even niks aan je hoofd hebben en genieten van de warmte die je spieren doen ontspannen. Misschien lees je graag, doezel je af en toe in, of nuttig je een glaasje van je favoriete drankje. En als je geen zin hebt om een half uur of uur te blijven liggen, tien tot twintig minuten is ook al voldoende. Even ontspannen!

Boeket in bad

Velen kennen badolie en badzout. Badkruiden van thee winnen enorm aan populariteit! Waarom? Thee doet namelijk niet alleen wonderen door een kopje te nuttigen, je kunt er ook heerlijk in badderen! Het merk Teaposy biedt je de mogelijkheid om met drie verschillende soorten kruiden en bloemen te badderen:

 • Groene thee mix met pepermunt bladeren, jasmijn bloesem en groene thee badzout.
 • Lavendel en lelie bloemen met lavendel badzout.
 • Rozen en pioenrozen bloesem met rozen badzout.

Een mengsel van thee en kruiden maakt het warme water nog lekkerder. Geniet van de verschillende aroma’s en profiteer van alle voordelen die het je huid biedt. De thee bevat namelijk antioxidanten en vele andere natuurlijke stoffen die goed zijn voor je stemming.

Ook verzacht en verzorgt het de huid, opent het je poriën en maakt het spieren en gewrichten weer los. Het geeft dat extra tintje aan je bad en wikkelt je in ware luxe die je niet alleen helpt ontspannen, maar ook je huid verzorgt!

Cadeau voor levensgenieters

Fantastisch als cadeau of als je jezelf eens heerlijk in de watten wil leggen. Ervaar de ware luxe van badkruiden van Teaposy, verkrijgbaar bij De Theespecialist.

 
Tips van De Theespecialist
 1. Green Tea Posy Bath
  Green Tea Posy Bath
  Speciale prijs € 3,50 Normale prijs € 5,50
 2. Rose Posy Bath
  Rose Posy Bath
  Speciale prijs € 3,50 Normale prijs € 5,50