Afslank Kruidenthee

Afslank Kruidenthee

afslank kruidenthee

Afslank kruidenthee, is dat iets voor jou? Wanneer je op zoek bent naar een fijne kruidenthee met een afslankende werking, lees dan eerst even dit artikel. Hierin geven je graag meer informatie over de Infusion Taille de Geisha® thee. Deze afslank kruidenthee is net nieuw in ons assortiment. Het is een biologische drank met afslankende- en detox eigenschappen en daarom een gezonde aanvulling op je levensstijl.

 

Wat zit erin afslank kruidenthee?

Door de heilzame eigenschappen van hibiscusbladeren en Japanse witte Moerbeivruchten werkt deze thee drainerend op de spijsvertering.

Verder heeft de combinatie van klis en paardenbloem diuretische eigenschappen. Dit houdt in dat het de afgifte van water door de nieren bevordert.

kruidenthee afslanken

Gezondheid

Ondanks dat kruidenthee officieel geen thee is (het is een kruidenextract dat niet afkomstig is van de theeplant), wordt het tegenwoordig wel als zodanig gezien. Dat is ook helemaal niet erg. Het gaat er tenslotte om dat je ervan geniet. Bovendien is het een voordeel dat er geen theine bevat en daardoor kun je het op elk moment van de dag drinken, zelfs net voor het slapen gaan. 

Warm of koud

Voor een extra verfrissing hebben ze aan deze thee mint toegevoegd. Hierdoor is de thee heerlijk voor elk moment en dorstlessend. Door het muntgehalte in de kruidenthee kan het zowel warm als koud (met wat ijsblokjes) gedronken worden.

Vond je bovenstaande informatie interessant? De Theespecialist heeft nog veel meer fijne kruidenthee met krachtige eigenschappen van Thés de la Pagode in het assortiment. Zoals Tonichaï Boost om heel de dag in vorm te blijven en groene thee Maté-Guarana om het evenwicht van voedsel te begeleiden.